BØRNESOMMERLEJR

Børnesommerlejr er en mangeårig og fantastisk tradition i KFUM og KFUK i Distrikt Hærvejen! Lejren er for alle børn, som efter sommerferien 2021 begynder i 1.-7. klasse. En stor flok frivillige ledere står klar til at få en fantastisk sommerferieoplevelse sammen med en masse glade børn. På lejren er der rigtig mange aktiviteter, udfordringer, fællesskab og leg, men også sang, Amok Disko, skuespil, forkyndelse, samvær, hygge og meget mere.

Børnesommerlejren afholdes i 2021 fra mandag den 2. august til og med fredag den 6. august (uge 31). Lejren finder traditionen tro sted på Kjelsø lejren i Ans.

invitation-til-boernesommerlejr-2020-1-pdfSe invitationen til Børnesommerlejr 2020 her

UNGLEDERLEJR OG UNGLEDERKURSUS

Samtidig med Børnesommerlejr er der Unglederlejr. Der er tradition for, at Unglederlejr starter med Unglederkursus fra lørdagen inden lejren (lørdag den 7. august 2021) til om mandagen, hvorefter unglederne tilslutter sig børnesommerlejren/unglederlejren. Du kan være ungleder, hvis du er 14 (skal i 8. klasse efter sommerferien)-17 år.

Se invitationen til Unglederlejr og Unglederkursus 2020 her

Billeder

Se alle billeder fra både Børnesommerlejr, Unglederlejr og Unglederkursus på Flickr

Følg også med på KFUM og KFUK i Distrikt Hærvejens Facebook-side eller Børnesommerlejr's egen Facebook-side

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Udviklingskonsulent Connie Ejskær Braüner på ceb@kfum-kfuk.dk eller 6021 4401. Du kan også kontakte den praktiske gruppe bag lejren på: bslhaervejen@kfum-kfuk.dk