I KFUM og KFUK i Distrikt Hærvejen ønsker vi at skabe gode oplevelser og fællesskaber for alle distriktets voksne medlemmer. Derfor arrangerer vi en række VOKSENAFTENER, hvor spændende oplægsholdere inviteres til at inspirere os med deres livserfaringer, oplevelser og viden. Hver gang synger vi sammen og får lidt godt til ganen med en kop kaffe eller to. Alle er velkomne i fællesskabet. Hver aften starter kl. 19.30, med mindre et andet tidspunkt er angivet. Foredrag, kaffe og kage koster 50 kroner pr. gang.

 

VOKSENAFTENER I FORÅRET 2020 OG EFTERÅRET 2021

Onsdag d. 16. september 2020, Søndermarkskirken, Koldingvej 79, 8800 Viborg

HANNE JUL JAKOBSEN: "Hjem, hjemmere, hjemmest "

Det er Benny Andersen, der lærer os at hjem kan gradbøjes. Men hvor kommer hjemhedsfølelsen fra? Hvad skal der til for at føle sig hjemme? Hanne Jul Jakobsen tager os med på opdagelse i forestillingerne om hjem, erfaringerne af hjem og længslen efter at høre hjemme et sted. I sin søgen henter hun lidt forskelligt ned fra den teologiske og antropologiske hylde. Det hele er rørt sammen på en fond af personlige erfaringer, bibelske referencer, litterære smagsforstærkere og et skvat af hendes hjemmesyltede ordforråd. Foredraget tager udgangspunkt i hendes bog Hjemmerørt - om at bebo sit liv.

AFLYST: Fredag d. 2. oktober 2020 kl. 19.00, Kjellerup Kirkecenter, Kirkebakken 8, 8620 Kjellerup

HENRIK BJERREGAARD OG HENRIK ASTRUP: "Retro-sangaften 2.0"

Velkommen til en sangaften kun med sange fra den blå og den sorte teensangbog. Der vil i løbet af aftenen være rig mulighed for at ønske sange. Supplér gerne med en lille historie, der fortæller, hvorfor sangen er speciel. Tag også gerne din egne teensangbog med. Medbring: 80'er-kage 2.0. til fælles kagebord. Vi giver kaffe/te. Aftenen er gratis, men det vil være muligt at give en gave til Ten Sing 7.

Torsdag d. 28. januar 2021, KFUM og KFUK i Silkeborg, Enghavevej 4

MORTEN AAGAARD: "10 år for de hellige, 10 år for de rige og 10 år for de fattige"

Kom og hør et spændende foredrag, hvor du får indsigt i hver tiårsperiode, som refererer til perioderne i Morten Aagaards arbejdsliv som henholdsvis generalsekretær for Det Danske Bibelselskab, direktør for LEGO Fondene og korshærspræst ved Kirkens Korshær.

Torsdag d. 22. april 2021, Kjellerup Kirkecenter, Kirkebakken 8, 8620 Kjellerup

RASMUS BRO HENRIKSEN: "At leve med frygt - og uden frygt"

Når man står midt i præstationskrav, globalisering, digital tilstedeværelse og klimafrygt kan livet virke uoverstigeligt. Det mærker mange unge i dag. Alligevel finder mange også livskraft og handlemod midt i en meget omskiftelig tid. Rasmus Bro Henriksen, forstander på Aarhus Efterskole, tegner et portræt af ungdomsliv i dag og giver bud på, hvordan håb og virkelyst folder sig ud i det store og det nære.

Ønsker du at have programmet elektronisk eller printe det ud, er det lige her.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dorte Hougaard Madsen på tlf. 6021 4408 eller e-mail: dhm@kfum-kfuk.dk.