I december 2020 udløber den nuværende projektansættelse af vores udviklingskonsulent. Da vi ønsker, at vi fortsat skal have en udviklingskonsulent i distriktet, har foreningerne i distriktet besluttet at starte en ny indsamling, så vi forhåbentligt kan forlænge ansættelsen frem til 2024.

Sådan kan du støtte projektet

  • Du kan støtte på MobilePay. Send din støtte til 61339 og skriv "Projekt udviklingskonsulent" i meddelelsesfeltet.
  • Du kan støtte projektet ved at lave en gaveaftale. Det er både muligt at støtte månedsvis, kvartalsvis, halvårligt eller årligt. Du finder blanketten her. Blanketten skal underskrives og sendes til Vilhelm Vestergaard på mv-vv@mail.tele.dk eller afleveres på hans adresse: Skovbærvej 13, 8840 Rødkærsbro.
  • Ønsker du at bidrage med et engangsbeløb, kan du sende din støtte til projektets konto: Reg. nr. 9255, kontonr. 3000 006 709. Husk at skrive "Projekt Udviklingskonsulent" i meddelelsesfeltet. Ønsker du at få skattefradrag for din overførsel til projektets konto, kan du anføre dit CPR-nr. i overførslen, eller du kan skrive til Vilhelm Vestergaard på mv-vv@mail.tele.dk og oplyse dit CPR-nummer. Så vil han sørge for at formidle kontakten til KFUM og KFUK's landskontor, som vil sørge for, at du får dit skattefradrag.

Ønsker du at høre mere om projektetansættelsen, er du velkommen til at kontakte det udvalg, der koordinerer indsamlingen. Udvalget kalder sig Økobanden og består af: Jan Carstens (2165 2198), Frits Madsen (4250 2527) og Anders Lunde (3027 8400). Kunne du tænke dig at få besøg af et medlem af Økobanden, er du meget velkommen til at kontakte dem.

kfum-og-kfuk-i-distrikt-haervejen-projekt-udviklingskonsulent-pdf-1Her kan du læse om udviklingskonsulentens arbejde.

plakat-distriktets-tilbud-pdfHer kan du se en plakat med distriktets tilbud i foråret.