På Unglederkursus får du undervisning i, hvordan man er en god leder. Derudover er der masser af tid til skøre aktiviteter, hvor du både får rykket dine grænser og får fyldt hukommelsen op med gode grin.

Unglederkursus er fra d. 1.-3. august i Aarhus. Kurset starter d. 1. august kl.11.00.

Unglederlejren er fra d. 3.-7. august på Børnesommerlejr på Kjelsø lejren. Efter unglederkursus tager vi i samlet flok ud på børnesommerlejren. Her har du mulighed for at være med til at give en masse børn nogle fantastiske oplevelser. Og så kan du
omsætte det, du har lært på unglederkurset til praksis.

invitation-til-unglederkursus-og-unglederlejr-2020-1-pdf-1Her kan du se invitationen til Unglederkursus og Unglederlejr 2020

invitation-til-boernesommerlejr-2020-1-pdfHer kan du se invitationen til Børnesommerlejr 2020