Samtidig med Børnesommerlejr er der Unglederlejr. Som ungleder bliver du en del af et stærkt fællesskab med jævnaldrende. Du får en masse skønne oplevelser sammen med børnene på Børnesommerlejr og de voksne ledere. I et trygt fællesskab får du mulighed for at opleve, hvordan det er at være leder. Vi glæder os til at byde dig velkommen som ungleder!

Der er tradition for, at Unglederlejr starter med Unglederkursus fra lørdagen inden lejren (lørdag den 1. august 2020) til om mandagen, hvorefter unglederne tilslutter sig børnesommerlejren/unglederlejren. Vi anbefaler alle ungledere at deltage i både Unglederkursus og Unglederlejr. Læs mere om Unglederkursus og tilmeld dig her.

invitation-til-unglederkursus-og-unglederlejr-2020-1-pdf-1Se invitationen til Unglederlejr og Unglederkursus lige her

invitation-til-boernesommerlejr-2020-1-pdfSe invitationen til årets Børnesommerlejr lige her