Derfor inviteres alle børn i distriktets foreninger, deres forælder/leder og andre interesserede til en hyggelig eftermiddag og aften, hvor vi både vil lave forskellige aktiviteter og spise sammen. Tag meget gerne en ven med!

TID, STED OG TILMELDING

"Magiske hænder"-dagen finder sted fredag d. 2. oktober kl. 16.30-19.00 i Kjellerup (Nørregade 21, 8620 Kjellerup). Det er gratis at være med, men du/I skal tilmelde jer til Connie Ejskær Braüner på ceb@kfum-kfuk.dk senest d. 25. september, så vi er sikre på, at der er plads, mad og remedier til alle.

PROGRAM

Kl. 16.30: Velkommen til "Magiske hænder"-dag

Kl. 16.45: Vi leger skøre lege og laver sjove aktiviteter

Kl. 18.00: Vi spiser lækker aftensmad

Kl. 18.30: Vi hører en fortælling og lærer en god sang

Kl. 19.00: Farvel og på gensyn

magiske-haender-dag-haervejen-pdfPrint flyeren til alle dine venner her.