invitation-til-unglederkursus-og-unglederlejr-2021-pdfHer kan du se invitationen til Unglederkursus og Unglederlejr

På Unglederkursus får du undervisning i, hvordan man er en god leder. Derudover er der masser af tid til skøre aktiviteter, hvor du både får rykket dine grænser og får fyldt hukommelsen op med gode grin.

Unglederkursus er fra d. 31. juli til 2. august i Aarhus. Kurset starter d. 31. juli kl. 11.00.

Unglederlejren er fra d. 2.-6. august på Børnesommerlejr på Kjelsø lejren. Efter unglederkursus tager vi i samlet flok ud på børnesommerlejren. Her har du mulighed for at være med til at give en masse børn nogle fantastiske oplevelser. Og så kan du omsætte det, du har lært på unglederkurset til praksis.

invitation-til-boernesommerlejr-2021-pdfHer kan du se invitationen til Børnesommerlejr

Tilmeldingen til både Unglederkursus, Unglederlejr og Børnesommerlejr åbner d. 21. april kl. 10.00 og lukker d. 16. juni.