invitation-til-unglederkursus-og-unglederlejr-2021-pdfSe invitation til Unglederlejr og Unglederkursus 2021 her

Børnesommerlejr er en mangeårig og fantastisk tradition i KFUM og KFUK i Distrikt Hærvejen! Lejren er for alle børn, som efter sommerferien 2020 begynder i 1.-7. klasse. En stor flok frivillige ledere står klar til at få en fantastisk sommerferieoplevelse sammen med en masse glade børn. På lejren er der rigtig mange aktiviteter, udfordringer, fællesskab og leg, men også sang, Amok Disko, skuespil, forkyndelse, samvær, hygge og meget mere.

Samtidig med Børnesommerlejr er der Unglederlejr. Der er tradition for, at Unglederlejr starter med Unglederkursus fra lørdagen inden lejren (lørdag den 31. juli 2021) til om mandagen, hvorefter unglederne tilslutter sig børnesommerlejren/unglederlejren. Du kan være ungleder, hvis du er 14 (skal i 8. klasse efter sommerferien)-17 år.

invitation-til-boernesommerlejr-2021-pdfSe invitationen til Børnesommerlejr 2021 lige her

Se alle de skønne billeder fra Børnesommerlejr her

Tilmeldingen åbner d. 21. april kl. 10.00 og lukker d. 16. juni.